Bygg-Renova AB

Trevlig fredag allt gott folk och hoppas ni tycker att det är lika härligt som jag att denna arbetsvecka snart är slut och det blir helg. Jag har riktigt kvicknat till efter att ha tagit en dusch i det nyrenoverade badrummet, och jag kom på att det inte vore fel att skriva några ord om företaget som renoverat badrummet. Kanske har ni letat efter ett företag som utför badrumsrenoveringar i Halmstad. Mitt tips till er är att ni borde vända er till Bygg-Renova AB. 

För mig och min sambo har badrummet länge varit ett rum man helst inte gick in i, mer än nödvändigt. Vi tyckte att det var jobbigt att badrummet var ofräscht med kranar och wc-stol från 50-talet. Vi har länge pratat om att det borde renoveras men så blev min sambo arbetslös och vi hade inte råd. Nu har han jobb igen och då kunde vi ta tag i denna renovering. Efter ett tags letande hittade vi det här företaget som är väldigt kunniga inom badrumsrenoveringar i Halmstad, så vi hörde av oss till dem och dem kom hem till oss och var hur bra som helst för de jobbade utifrån våra önskemål och behov och nu har vi fått ett riktigt dröm-badrum. Nu är det så himla bra att Bygg-Renova AB utöver att de utför badrumsrenoveringar i Halmstad även gör andra jobb såsom köksrenoveringar, takarbeten, arbeten med krypgrunder och altaner med mera. Nästa projekt är köket, det blir efter sommaren och jag lovar att återkomma med ett inlägg när det är dags.