MS-Bygg i Sundsvall renoverade mitt kök

Hej igen alla godingar, och coolt att ni vill läsa ett inlägg till här på min blogg! Jag hoppas att ni alla mår bra den här dagen i mitten av juni 2020 och att ni har haft en riktigt härlig helg, det är även måndag idag. Jag vet att det är flera stycken som har haft frågor och funderingar riktade direkt till mig när det gäller bygg i Sundsvall och jag tänkte därför skriva ett inlägg om detta här på min lilla blogg idag. MS-Bygg heter firman som jag valde att vända mig till när jag för ett tag sedan köpte en lägenhet som jag ville sätta min egen prägel på genom att renovera köket. 

MS-Bygg var det faktiskt min underbara kollega på hamburgerrestaurangen där jag jobbar som tipsade mig om, som även han vänt sig till dem när han fick en altan byggd i våras. Jag kände direkt att denna firma var en kvalitativ firma vilket kändes bra då jag hört så många skräckhistorier om företag som inte varit seriösa vilket självklart är oroväckande när man själv ska anlita någon firma inom bygg i Sundsvall med omnejd. Just MS-Bygg arbetar mycket med att bygga goda relationer till kunderna vilket är någonting som jag som kund värderar högt hos ett företag. Även jag har en hel del kontakt med kunder dagligen i mitt jobb så jag om någon vet ju hur viktigt det är med kundservice. Jag är fantastiskt nöjd med köket och trivs ofantligt bra i lägenheten nu och är så glad över hjälpen jag har fått, och jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Sundsvallstrakten att vända er till MS-Bygg.